Tulosta Tekstin koko: a A A

Viikon Sana

Lue Suomen Merimieskirkon Viikon Sana täällä tai tilaa se suoraan sähköpostiisi! Täyttämällä ja lähettämällä sivun alareunassa olevan lomakkeen saat lisättyä osoitteesi sähköpostilistallemme.

Sana viikolle 3

Uusi vuosi ja uudet kujeet. ”Hyvää joulua minulle” tuotti itsellenikin sykemittarin, joka varmasti hoitaisi liikkumisenkin puolestani. Sen verran oli toimintoja tarjolla.

En liene ainoa, joka katsoo taskukalenterin paksumpaa oikeaa puolta vakuutellen, että kyllä tämä tästä. Koko vuosi aikaa parantaa tapansa ja hoitaa itseään. Onneksi jopa edellisenä vuonna hankitut housutkin mahtuvat vaivatta jalkaan, joten ei tarvitse rynnätä toimeen. Hah - lipsahtiko heti…

Uuden alkaminen on tervetullutta vaihtelua ja siihen varmasti erilaiset uuden vuoden lupauksetkin pohjautuvat. Jätetään vanha taakse ja astutaan rohkeasti uudelle polulle.

Luojamme on onneksi armollinen ja hyväksyy meidät kaikki, jotka ihan varmasti viimeistään huhtikuussa lakkaamme tuijottamasta mittareita ja valmennusohjelmia. Suuri osa vuoden vaihtuessa pyhästi luvatusta on aikaa sitten todettu toteuttamiskelvottomaksi tai ainakin kaksin verroin enemmän aikaa vieväksi.

Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi – juuri sellaisena kuin kulloinkin olet. Siis sekä lähimmäistäsi, että itseäsi. Näin meille on opetettu.

Jaakko Laasio Lue lisää

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Tilaan Viikon Sanan sähköpostiini
*
Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite