Kyrkvin

Obs! För att tillförsäkra er församlingens Kyrkvin för semester månad juli, vänligen beställ innan midsommar! Beställningar ska inte hanteras i juli.

Vi hoppas att vi kan stå till tjänst när Ni planerar församlingens nattvard och erbjuder högklassigt Malaga-vin i flaska försedd med etiketten Kirkkoviini-Kyrkvin till församlingarna i Finland. Sjömanskyrkans kyrvin är spanskt, av typ Malaga cruz och har djup gyllenbrun färg.

Vinet produceras i provinsen Andalusien i trakten av staden Malaga, där finns 12 000 hektar vinodlingar. Koncentrerad druvsaft får man genom att torka druvorna i solen eller genom att koka den pressade saften.

Kyrkvinets alkoholhalt är 15 %, volymprocenten 15 och sockerhalten 190g/l. Vinet kan spädas ut till högst 50 %, men det utspädda vinet kan inte lagras länge.

Kyrkvinet importeras, lagras och expedieras av Sjömanskyrkans yrkeskunniga samarbetspartner Uniq drinks Finland (f.d. Heino Juomat Oy), Orionvägen 18-22, Esbo.

Beställingsblanketten bör undertecknas av församlingens kyrkoherde och förses med församlingens stämpel och sändas:

per post: Finlands Sjömanskyrka rf, Albertsgatan 2 B, 00150 Helsingfors eller per epost: **@**

Kyrkvinet kostar:

• 1 kartong i beställning (6 fl) 4,99 € / flaska  (moms 0 %) + moms 24 %.
  • 20 kartonger i beställning (120 fl) 4,85 € / flaska (moms 0 %) + moms 24 %.
  • 40 kartonger i beställning (240 fl) 4,67 € / flaska (moms 0 %) + moms 24 %.

Utöver detta har församlingarna möjlighet att skaffa alkoholfritt vin, från samma leverantör. Bonne Nouvelle Merlot – alkoholfritt rödvin. Pris 4,24 € /flaska (moms 0 %) + moms 14 %.

Vinet levereras i kartonger på sex flaskor och endast odelade förpackningar kan beställas.

Kostnaderna för transporten av varje tiotal kartonger är 20,50 € (moms 0 %). Leveranstiden är cirka en vecka.

Vi svarar gärna på Era frågor om detaljer

• tel.: 050 322 2915 (växel).
  • Epost: **@**

pdf liite

Beställning av Kyrkvin (pdf)

pdf liite