Villasukat joululahjaksi

Villasukkapari on perinteinen lahja, joka lämmittää paitsi jalkoja myös mieltä. Voit lahjoittaa millaiset sukat tahansa tai neuloa sukat merimieskirkkosukiksi sivun alalaidassa olevan ohjeen mukaan.

Haluatko lahjoittaa joululahjan merenkulkijalle, joka viettää joulunsa merillä? Toimita lahja lähimmälle merimieskirkolle, me välitämme sen laivalle.

LUE LEHDISTÖTIEDOTE

Anna lahjaksi lämmin joulumieli

Mikä voisi lämmittää jouluaaton tuulisella merellä enempää kuin lahjapaketista paljastuvat käsin neulotut villasukat? Sukkien lisäksi lahja viestii kodista, lämpimistä ajatuksista ja välittämisestä. Joulun ihmeestä.

On jälleen aika valmistautua jouluun ja valmistaa joulupaketteja ”tuntemattomille merenkulkijoille”. Perinteisen joulupaketin sisällöksi sopivat sukkien lisäksi esim. makeiset (ei suklaa), kirjat, hanskat, lapaset, pelit jne. Älä paketoi kuitenkaan elintarvikkeita tai kynttilöitä.

Merimieskirkon organisoima lahjaperinne on odotettu, pidetty ja muistoja herättävä merenkulkijoiden keskuudessa. Useimmiten tuo lahja on se ainoa, jonka merenkulkija aattona merellä saa.

Niinpä Merimieskirkko tarjoa tänäkin vuonna mahdollisuuden antaa joulupaketteja ”tuntemattomille merenkulkijoille”. Kotimaan toimipaikkamme sekä merimieskirkot Alankomaissa, Belgiassa, Iso-Britanniassa, Kreikassa ja Saksassa ovat valmiina toimittamaan kotoisen joulun tunnelman heille, jotka viettävät joulunsa merellä.

Toivomme, että lahjat toimitetaan – jos mahdollista – laivaliikenteen aikataulujen vuoksi marraskuun alkuun mennessä Helsingissä Vuosaaren merimieskirkolle (Provianttikatu 4, 00980 Helsinki) sekä muualla Suomessa ja Euroopassa lähimmälle merimieskirkolle. Lahjoja voi tuoda toki aina jouluun saakka.

Paketin sijaan voit antaa myös rahalahjoituksen yhden paketin ollessa 15 euroa. Kertyneillä varoilla merimieskirkoilla valmistetaan vastaavia joulupaketteja. Rahalahjan voi osoittaa Suomen Merimieskirkon tilille FI91 1745 3000 0222 79. Merkitse viitenumeroksi 3052 tai viestikenttään tieto ”Joululahja merenkulkijalle.”

Lämmin kiitos kaikille merenkulkijoiden ja merimieskirkkotyön ystäville!

PS. Merimieskirkon nettipuodin tuotevalikoimasta löytyy myös lahjaideoita.

Keräysluvat

pdf liite