Henkilöstöuutisia

Merenkulkijatyön johtaja Jaakko Laasio ja pääsihteeri Hannu Suihkonen (oik.) ojensivat Antti Härölle Merimieskirkon virallisen läksiäislahjan tämän läksiäisissä. Satamakuraattoriksi Ouluun tulee 1.8.2016 Mia Haapakorva.

Tällä sivulla kerromme henkilöstömuutokset Merimieskirkon eri toimipaikoissa.

Benelux-maidem merimieskirkon sosiaalikuraattori  Eeva-Maria Ranta jäi 8.9.2016 vuosilomalle ja palaa sen jälkeen Suomeen. Hän aloittaa lokakuun alusta työn Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniakeskuksessa vapaaehtoistyön toiminnanohjaajana.

Brysselin merimieskirkon keittiövastaavana on 15.8.2016 aloittanut keittiömestari Olli Pihlman.

Tamperelainen Matias Heikkilä, 23. aloitti 1. kesäkuuta 2016 työnsä Merimieskirkolla Hernesaaren satamakuraattorina. Matias oli sivarina Vuosaaren merimieskirkolla vuoden 2013. Hän opiskelee yliopistossa valtio-oppia aloittaen syksyllä kandivuotensa. Hernesaaren palvelupiste ulkomaisten risteilyalusten miehistöille on avoinna 13.6. lähtien reilut kolme kuukautta. Toiminta Hernesaaren Cruise Crew Lounge Anchorissa hoidetaan yhteistyössä Merimiespalvelutoimiston kanssa. Tervetuloa Matias Merimieskirkolle kesätöihin!

Mia Haapakorva Oulunsalosta on valittu Oulun merimieskirkon satamakuraattoriksi ja seilaavaksi laivakuraattoriksi. Hän aloittaa työnsä kesälomakauden jälkeen 1.8.2016. Tervetuloa Mia taloon! Oulun merimieskirkolla 17 vuotta työskennellyt johtava satamakuraattori Antti Härö on siirtynyt Rovaniemen seurakunnan palvelukseen 1.5.2016 alkaen.

Merimieskirkon hallitus päätti kokouksessaan 21.3.2016 myöntää vuoden 2015 saavutuspalkinnon Benelux-maiden merimieskirkon talous- ja hallintosihteeri Sari van Bregtille. Saavutuspalkinto on suuruudeltaan 50 % saajan bruttokuukausipalkasta.
Perusteluissa  todettiin, että van Bregt on vuonna 2015, ja jo aikaisemminkin, kiitettävästi ja esimerkillisesti hoitanut tehtävänsä. Vuonna 2015 hän on hoitanut paljon asiantuntemusta ja paneutumista sekä paikallista osaamista vaativan Antwerpenin merimieskirkon myyntiä koskevan prosessin. Useiden työntekijävaihdosten keskellä hän on edistänyt merimieskirkon työn jatkuvuutta Benelux-maissa.
Merimieskirkon käsikirjan mukaan saavutuspalkinto voidaan myöntää työntekijälle tai työyhteisölle huomattavasta saavutuksesta, jolla on merkitystä koko yhdistyksen kannalta. Onnittelut!

Merimieskirkon HR-koordinaattorina (henkilöstökoordinaattori) on aloittanut 1.3.2016  helsinkiläistynyt Sanna Puumalainen. Espoossa ensimmäiset 18 vuotta viettänyt Sanna asui sittemmin mm. Limassa (Peru), Portossa (Portugali), Düsseldorfissa ja Münchenissä Saksassa. Sanna ja miehensä viettävät kesällä 15-vuotishääpäivää ja heillä on kaksi  tyttöä (10 ja 13 v.). Suomeen paluu Saksasta tapahtui  vuonna 2012. Ennen Merimieskirkolle tuloa Sanna teki HR-töitä ensin pienessä it/konsultaatioalan yrityksessä ja sen jälkeen Elinkeinoelämän keskusliitossa. Aiemmin hän toimi kaupallisella puolella työskennellen kansainvälisen kaupan parissa, viennissä ja tuonnissa. Kun Merimieskirkolle haettiin henkilöä, joka hoitaisi HR-asioita  sekä organisoisi vapaaehtoisten toimintaa, löysi Sanna työn, jossa on läsnä hänen uskontonsa, harrastuksensa vapaaehtoisena ja ammatillinen osaamisennsa. Sanna on tehnyt vuosia (vapaaehtois)töitä paikallisessa seurakunnassa. Tämän lisäksi Sanna on innokas työmatkapyöräilijä ja käy myös vesijuoksemassa ja jumpassa. Lisäksi "lasten kanssa kierrämme mielellämme kirpputoreja, leivomme ja matkustamme aina kun on mahdollista."

Pastori ja Merimieskirkon varainhankintakoordinaattorina toiminut Katri Oldendorff  on aloittanut työnsä Benelux-maiden merimieskirkon johtajana 1.1.2016, samoin pastori Marjaana Härkönen on aloittanut työnsä Lontoon merimieskirkon johtajana 1.1.2016. Varainhankintakoordinattoriksi on äitiyslomalta palannut Katja Honkala.