Mielipiteesi lehdestä

Merimieskirkon taloustilanne  haastaa säästöihin myös vestinnän saralla. Tämän sivun lomakkeella voit ilmaista mielipiteesi, mitä mieltä olet painetusta lehdestä ja nettilehdestä. Kiitos palautteesta.

Tällä lomakkeella on tarkoitus tiedustella, mikä merkitys nykyisellä Merimieskirkko-lehdellä on sen lukijoille. Lehti tehdään alkanavakin vuonna, eikä sen lopettamisesta ole päätetty. Kyselyllä otetaan selvää, onko lehden julkaiseminen tulevaisuudessaa tarpeellista, vai ovatko lukijat siirtyneet tai siirtymässä nettilehden lukijoiksi.

Huomaa, että suurin osa kyselykenttiin on "pakko" vastata, jotta saisimme mahdollisimman tarkan kuvan mielipiteistänne. Omaa nimeä ei ole pakko kertoa, ja jos nimeä ei kirjoita, lomakkeen lähettäjätietoja emme saa, eikä henkilöä voida mitenkään yhdistää palautteeseen.

Lähetettyäsi palautteen näet siitä koosteen, jonka voit myös tulostaa, tällä sivulla (palaute ei tule sähköpostiisi). Suuri kiitos kaikista palautteista!

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Palautteeni Merimieskirkko-lehdestä
Luen yleensä
Minkä / mitkä lehdet luet?

Painettu Merimieskirkko-lehti
Minä
Miten saat lehden luettavaksi?

Painettu lehti on
Kuinka tärkeä painettu Merimieskirkko-lehti on sinulle?

Painettu lehti
Mitä mieltä olet lehden julkaisusta?

Kaksoisnumero
Kaksoisnumerolla tarkoitetaan kahden peräkkäisen lehden yhdistämistä, jolloin kahden tilalta ilmestyy yksi, mutta normaalia paksumpi lehti.
Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Jos lehden on pakko säästää, niin

Kommenttisi lehden julkaisemiseen
Tässä taloudellisessa tilanteessa säästöjä haetaan kaikkialta. Mitä jos Merimieskirkko-lehti lakkautettaisiin?
Vapaa sana
Voit antaa yleisen palautteesi Merimieskirkko-lehdestä
Pdf-lehti / nettilehti
Nettilehti on
Kuinka tärkeä pdf-lehti / nettilehti on sinulle?

Minä
Miten luet nettilehden?

Nettilehti
Mitä mieltä olet nettilehden julkaisusta?

Kommenttisi lehden muuttumisesta vain nettilehdeksi
Tässä taloudellisessa tilanteessa säästöjä haetaan kaikkialta. Mitä jos Merimieskirkko-lehti olisi jatkossa vain nettilehti?
Vapaa sana
Voit antaa yleisen palautteesi pdf-lehdestä/nettilehdestä
Palautteen antaja
Etu- ja sukunimi