Ulkosuomalainen

Tekeekö mieli suomalaista juttuseuraa? Onko ikävä saunaa, suomalaista kahvia ja pullaa, maistuvaa kotiruokaa, salmiakkia, suklaata. Mitä olisi elämä ilman suomalaisia juhlahetkiä: joulua, pääsiäistä, itsenäisyyspäivää, suomalaisia kirkonmenoja, kastejuhlaa? Tule käymään, meillä saat olla reilusti suomalainen.

Merimieskirkko ulkomailla rakentaa suomalaista identiteettiä, tukee kansallista kulttuuriamme ja luo edellytykset niiden vaalimiselle. Merimieskirkolla suomalainen perinne, kieli ja elämäntapa kohtaavat. Tarjoamme koko perheen kohtauspaikan, levähdyspaikan, sosiaalista toimintaa ja harrastustoimintaa, kulttuuritapahtumia ja paljon muuta kaikenikäisille.

Merimieskirkot ovat Suomen ja suomalaisuuden näyteikkunoita Euroopassa. Merimieskirkolta löydät suomenkielisen henkilökunnan, kahvila-ravintolapalvelut, juhla- ja kokouspalvelut, kirkolliset palvelut, suomalaisen saunan, Suomi-kaupan, valmiin suomalaisen sosiaalisen verkoston ja tietenkin myös apua, neuvoja ja hyviä vinkkejä elämän iloihin ja arkeen.

Merimieskirkko on perheen yhteisö ja kirkko. Toimintaa on niin lapsille, nuorille kuin varttuneille.

Merimieskirkolta saa ammattiapua parisuhteeseen, perheeseen ja kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä. Autamme myös henkilökohtaisen kriisin sekä suuronnettomuuden sattuessa. Ota reilusti yhteyttä meihin, kun haluat jakaa elämän iloja tai suruja!

Oletko muuttamassa ulkomailta Suomeen? Toivotamme sinut ja perheesi mukaan paluumuuttajatapaamisiimme. Lähettämällä meille uudet yhteystietosi alla olevalla lomakkeella mahdollistat yhteydenpidon myös Koti-Suomessa.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Uusi osoitteemme Suomessa