Rekkakuski

Merimieskirkko on rekkamiehen huoltoasema. Palvelun kehittämiseksi teemme yhteistyötä kuljetusalan eri intressiryhmien kanssa.

Merimieskirkko on rekkamiehen huoltoasema. Keski-Euroopassa Antwerpenin ja Lyypekin merimieskirkot ovat perinteisesti rekkamiesten suosiossa. Myös Rotterdam ja Hampuri ovat tulleet tutuiksi vilkkaina kuljettajien kohtaamispaikkoina. Kotimaassa rekkakuljettajia vierailee etenkin Turun, Vuosaaren ja Haminan merimieskirkoilla.

Merimieskirkolla on hyvä maine aktiivisena ja aikaansaavana toimijana raskaan maantieliikenteen kuljettajien työ- ja elinolosuhteiden kehittämisessä. Teemme yhteistyötä kuljetusalan eri intressiryhmien kanssa. Merimieskirkolla ja Rahtarit ry:llä on hyvä ja toimiva yhteistyö monien vuosien ajalta.