Turvallisuuspalkinto 2016

Merenkulun turvallisuuspalkinto Sea Sunday luovutettiin Rajavartiolaitoksen vartiolaiva Merikarhulle 19.9.2016.

Kuvat: SMK/Marko Toljamo (SMK=Suomen Merimieskirkko). Kuvia saa käyttää vapaasti asiayhteyksissä kuvaaja mainiten.

Liikenneministeri Anne Berner nousee VL Merikarhulle.

Vartiolaiva Merikarhun kapteeni, kapteeniluutnantti Juha Välimäki, pääsihteeri Hannu Suihkonen Suomen Merimieskirkosta, liikenneministeri Anne Berner ja merenkulkujohtaja Tuomas Routa Trafista.

Suomen Merimieskirkon pääsihteeri Hannu Suihkonen ja liikenneministri Anne Berner.

Pääsihteeri Hannu Suihkonen Suomen Merimieskirkosta, VL Merikarhun kapteeni, kapteeniluutnantti Juha Välimäki, liikenneministeri Anne Berner ja merenkulkujohtaja Tuomas Routa Trafista.

VL Merikarhun kapteeni, kapteeniluutnantti Juha Välimäki, Liikenneministeri Anne Berner sekä Merikarhun miehistöä.

VL Merikarhun kapteeni, kapteeniluutnantti Juha Välimäki ja Merikarhun miehistöä.

Rajavartiolaitoksen vartiolaiva Merikarhun pelasturengas.

VL Merikarhun kapteeni, kapteeniluutnantti Juha Välimäki

Rajavartiolaitoksen vartiolaiva Merikarhu.