Au Pair

Merimieskirkko autta au paireja jo ennen matkaan lähtöä ja tietenkin ulkomailla oleskelun ajan. Tuel meille, merimieskirkolla kokoontuvat muutkin au pairit säännöllisesti.

Au pairit kokoontuvat merimieskirkoilla säännöllisesti. Tule meille, kun haluat tavata toisia au paireja ja saada ystäviä samassa elämäntilanteessa olevista tai harrastaa yhdessä. Parhaat vinkit uudesta maasta ja kaupungista saat au paireina jo pitempään olleilta sekä tietysti kohdemaasi merimieskirkolta.

Kun sinulla on ikävä saunaa, pullaa, kahvia, salmiakkia, sitä sinistä suklaata tai makkaraa, löydät kaikki kätevästi saman katon alta merimieskirkolta.

Ota yhteyttä merimieskirkkoon jo vaikka ennen matkaan lähtöä. Muista myös, että ongelmatilanteissa, esimerkiksi perheen vaihdossa tai kotiinpaluussa merimieskirkko auttaa sinua.