Interreilaaja

Merimieskirkot ovat interreilaajan virkistys- ja turvapaikka. Tule sellaisena kuin olet.

Kyllästyttääkö hostellimajoitus, puuduttaako asemalaiturin penkki? Ei hätää, tule merimieskirkolle. Tarjoamme virkistystä matkaasi: meillä voit pestä pyykit, saunoa, käydä suihkussa, syödä hyvin ja majoittua edullisesti. Eikä meillä tarvitse pelätä, että rinkka varastetaan!

Jos passi hukkuu tai rahat loppuvat, voit ottaa merimieskirkolta yhteyden kotiväkeesi Suomessa, jolloin saat omaistesi lähettämät rahasiirrot merimieskirkon kautta nopeasti ja turvallisesti perille.

Jokaisella merimieskirkolla on internet. Meillä voit lukea sähköpostisi rauhassa, suunnitella matkaasi eteenpäin, katsoa jatkoyhteydet ja tehdä tarvittavat varaukset jne.