Turisti

Merimieskirkko tarjoaa palvelujaan myös lomamatkailijoille. Meiltä saat kaupunki-infon, majoituksen, saunan, kahvilapalvelut, hätäavun ja keskustelumahdollisuuden.

Merimieskirkkojen turvallinen, laadukas ja hinnaltaan edullinen majoitus on monen matkalaisen suosiossa. Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmässä, olet meille tervetullut. Voit kääntyä merimieskirkon puoleen jo ennen matkaa, sillä suunnittelemme mielellämme ryhmille retkiä, opastamme ja annamme hyviä vinkkejä. Merimieskirkon henkilökunta on käytettävissäsi. He ovat asemamaansa parhaita asiantuntijoita.

Hukkuiko passi, ryövättiinkö rahat? Ei hätää, merimieskirkko tarjoaa yösijan, hätäapua ja yhteyden kotimaahan. Välitämme kotimaasta tulevat rahasiirrot nopeasti ja edullisesti pulaan joutuneelle sukulaiselle.

Jos hukassa on muutakin, niin merimieskirkolla on aina mahdollisuus elämänkysymysten pohdintaan ja elämän suunnan tarkistukseen.

Naimisiin lomamatkalla? Katso avioliittoon vihkiminen.

Merimieskirkko palvelee turisteja myös Kreikan lomakohteissa. Ota yhteys sosiaalikuraattorimme, joka toimii Kreikan saaristossa ja Ateenassa.

Muistathan, että paikkakunnan parhaat matkamuistot ja postikortit löydät merimieskirkoilta. Samalla annat tukesi lyhentämättömänä merimieskirkon työhön.