Ryhmä

Merimieskirkot palvelevat mielellään kaikkia ryhmämatkalaisia, tulivatpa ne vain piipahtamaan kahvilla tai viipymään pidemmäksi aikaa.

Merimieskirkot sopivat mainiosti ryhmämatkojen kohteiksi tai majoituspaikoiksi. Merimieskirkon puoleen kannattaa kääntyä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä suunnittelemme mielellämme ryhmille retkiä, opastamme ja annamme hyviä vinkkejä muihin kaupunkikohteisiin. Jos huomasit tämän mahdollisuuden viime hetkellä, älä silti epäröi kääntyä merimieskirkon puoleen. Merimieskirkon henkilökunta on asemamaansa parhaita asiantuntijoita ja auttaa mielellään kaikkia matkalaisia.

Merimieskirkoilla käy niin yritysmatkalaisia, urheiluseuroja, seurakuntaryhmiä, motoristiporukoita, kulttuurimatkalaisia, arkkitehtiryhmiä, luokkaretkeläisiä jne.