Sinä

Merimieskirkko on jokaisen liikkeellä olevan ihmisen yhteisö ja kirkko, jonne voi tulla sellaisenaan kuin on.

Merimieskirkko on kodinomainen levähdyspaikka, jossa jokainen saa olla omana itsenään muiden suomalaisten joukossa. Meillä saa halutessaan olla myös itsekseen ja hiljaa.

Merimieskirkko tuo liikkeellä olevan ihmisen elämään tuiki tarpeellisen hengähdyspaikan, suomalaisen olohuoneen kiireen keskelle. Kiireetön yhdessä oleminen tai yksinään rauhottuminen tuovat vastapainoa arkisen työn ja vapaa-ajan keskelle.

Merimieskirkolla voi lukea suomenkielisiä lehtiä ja kirjoja, katsella televisiota, pelata erilaisia pelejä, pestä pyykkiä, saunoa, kuunnella musiikkia, laulaa karaokea jne.

Toiminnassamme keskeitä on ihmisen kohtaaminen ja kunnioittaminen. Merimieskirkoilla ollaan ihmisiä ihmiselle. Meillä kaikkia palvellaan tasavertaisesti. Työ on käytännön toimintaa, arjen kristillisyyttä. Halutessaan kävijällä on myös mahdollisuus keskustella elämänsä pienistä ja suurista ilon ja surun aiheista ymmärtävän kuulijan kanssa.