Ulkomaat

Merimieskirkko on ulkomailla asuvien ja liikkuvien suomalaisten kristillinen, sosiaalinen ja kulttuurinen kohtauspaikka.

Merimieskirkolle ovat tervetulleita kaikki suomalaiset riippumatta ulkomailla oleskelun syystä tai kestosta. Merimieskirkko on kodinomainen levähdyspaikka matkalla tai kiireen keskellä. "Pala Suomea" vieraalla maalla, joka edustaa ja esittelee maatamme ja kulttuuriamme niin etäsuomalaisille kuin kaikille Suomen ystäville ja suomalaisuudesta kiinnostuneille.

Merimieskirkko järjestää aktiivista toimintaa opiskelijoille, au paireille, lapsille, nuorille, perheille ja seniori-ikäisille. Kysy lisää omalta merimieskirkoltasi!

Suomalaiset merimieskirkot ulkomailla palvalevat kirkkoina, sosiaalisina ja kulttuurisina kohtaamispaikkoina kaikkia toimialueellaan asuvia ja liikkuvia suomalaisia sekä heidän perheenjäseniään. Etäsuomalaisten kansallisella identiteetillä, s.o. omalla kielellä ja kulttuurilla on merimieskirkoilla vahva asema.

Ulkomaan toimintaa on Pohjois-Saksassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Hollannissa, Isossa Britanniassa ja Kreikassa.

Lisäksi harjoitamme matkapappitoimintaa Irlannissa ja Puolassa sekä Kaakkois-Aasiassa (Indonesiassa, Malesiassa, Vietnamissa, Singaporessa ja Filippiineillä).

Bryssel Antwerpen,
Bryssel