Tulosta Tekstin koko: a A A

Konttitori

Konttitorilla myydään tavaraa suoraan auton takaluukusta. Oman myyntipöydän voi tuoda halutessaan mukana.

Vermon raviradan liikennettä hankaloittavat muuttuneet ajojärjestelyt.

1. Myyjien jono muodostuu Perkkaantielle. Jonon päähän ajetaan Perkkaantietä pitkin Kehä 1:n eli Sellon suunnasta.
2. Majurinkatu on poikki.
3. Majurinkujalla ei jonoteta, kuten viime vuonna tehtiin.
4. Vermontien ja Majurinkujan risteystä ei saa ajaa tukkoon. Majurinkujaa pitkin kulkee bussilinja. Busseille ja muulle liikenteelle on annettava vapaa kulku Vermontien ja Majurinkujan risteyksessä, vaikka tulevatkin kolmion takaa.
5. Alueella tehdään maanparannustöitä, mutta se ei estä liikkumista alueella kuvassa esitetyllä tavalla.

Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä hiirellä.

Suuren suosion saavuttanut Vermon Konttitori-kirppis palvelee asiakkaita ja myyjiä koko kesän ajan! 

Konttitorilla kohdataan kesäsunnuntaisin

Suuren suosion saavuttanut Vermon raviradan Konttitori-kirppis on auki  kesäsunnuntaisin 15.5.-18.9.2016 (ei juhannusviikolla 26.6.).

Hinta kahdesta parkkiruudusta vain 25 euroa!

Kuka tahansa voi tulla Konttitorille myymään käytettyä tavaraa kohtuullista paikkavuokraa vastaan: 25 euroa (sis. kaksi parkkiruutua). Myynti tapahtuu suoraan oman auton tavaratilasta. Koska myyntipaikka sisältää kaksi parkkiruutua, myyjä voi tuoda halutessaan myös oman pöydän tavaroillensa (huom! emme tarjoa/vuokraa pöytiä).

Myyntipaikkoja on rajoitettu määrä, ja ne jaetaan saapumisjärjestyksessä. Lipunmyynti alkaa kello 9 mennessä. Aurinkoisella ja lämpimällä säällä kannattaa varautua siihen, että odotettavissa olevan suuren kävijämäärän vuoksi lipunmyynti aloitetaan aikaisemmin. Konttitorin myyntiaika asiakkaille on kello 10-14.

Huom! Emme ota vastaan etukäteisvarauksia ja -maksuja. Maksu hoidetaan käteisellä paikan päällä. Tasaraha 25 euroa nopeuttaa parkkeerausta.

Konttitori järjestetään Vermon raviradan parkkipaikalla (Ravitie 1, 00370 Helsinki). Ravirata sijaitsee Espoon Leppävaarassa, mutta radan virallinen osoite on Helsinki. Katso kartta sivun alalaidassa.

Konttitori-kirppiksen idea on peräisin Englannista, jossa vastaavat käytetyn tavaran markkinat ovat erittäin suosittuja.

Konttitorin kautta kertyneet varat käytetään merimieskirkoilla tehtävään työhön. Järjestelyistä Vermossa vastaavat eri partiolippukunnat, joten osa konttitorin tuotoista menee lippukunnille.

Lisätietoja konttitorin toiminnasta saa arkisin kello 9-14 numerosta 09 - 6962 450 ja sähköpostilla: **@**.
 


Hyvä tietää

Konttitorilla on kahvio, ja myös kahvikärryt kiertävät alueella.

Huomioi, että alueella ei ole vesipistettä, joten juotavaa kannattaa varata riittävästi mukaan.

Konttitorilla on vähintään kaksi siirretävää WC-koppia.

Konttitorilla on Fidan vaatekeräyslaatikko, johon myymättä jääneet ylimääräiset tekstiilit voi lahjoittaa. Lahjoituksina otetaan vastaan ehjiä ja puhtaita vaatteita sekä kodintekstiilejä ja kenkiä. Tavarat laitetaan keräyslaatikkoon suljetuissa pusseissa. Fida kiittää lahjoituksestasi!
 


Konttitorin säännöt 

Myyntipaikkoja on rajoitettu määrä, ja ne jaetaan saapumisjärjestyksessä alkaen kello 9 mennessä. Ei etukäteisvarauksia! Maksu itse paikalla käteisellä tasarahalla. Myyntiaika  on kello 10-14.

Konttitorilla on käytössään rajattu tila: emme ole vastuussa tai hyvitysvelvollisia siitä, jos kaikille ei riitä myyntipaikkoja. Emme ole hyvitysvelvollisia saadusta paikasta "parempaan" paikkaan nähden.

Tämä on Konttitorin virallinen sivu. Emme ole vastuussa muilla nettisivuilla olevista Konttitori-tiedoista emmekä hakupalvelimien päivitysviiveistä johtuvista vanhentuneista tiedoista.

Ammattimainen myynti sekä uusien tavaroiden, piraattituotteiden, eläinten, elintarvikkeiden, pornografisten tai muuten epäsiveellisten tuotteiden taikka lainvastaisten tuotteiden myynti on ehdottomasti kielletty. Myynnin päätyttyä paikan vuokrannut myyjä on velvollinen siivoamaan jälkensä ja kuljettamaan myymättä jääneet tuotteensa pois.

Torilla ollessasi katso omien tavaroiden perään. Julkisella paikalla - kuten myös kirpputoreilla - voi tapahtua varkauksia. (Emme ole vastuussa hävinneestä tavarasta.)
 

Merimieskirkko toivottaa lämpimästi niin myyjät kuin ostajatkin tervetulleiksi Konttitorille.