Lahjoitukset

Merimieskirkko tarjoaa sinulle tilaisuuden olla mukana työssämme. Pienikin lahjoitus on suuri apu. Auta meita auttamaan!

Kaukana kotoa, vieraassa maassa, erilaisen kulttuurin keskellä vaikeudet saattavat yllättää. Yksinäisyys, perhesuhdeongelmat, elämän kriisit kohtaavat monia niin merellä kuin maallakin.

Merimieskirkko tukee ja edistää merenkulkijoiden ja ulkomailla olevien suomalaisten hyvinvointia mm. tarjoamalla hätämajoitusta, keskusteluapua, tapaamisia vanhuksille ja sairaille sekä järjestää kerhotoimintaa nuorille. Merimieskirkko on koti kaukana kotoa.

Tule mukaan tukemaan työtämme!

Rahankeräystili: FI91 1745 3000 0222 79 NDEAFIHH
Huom! Tämä tili on vain keräyslupatuottoja varten. Lisätietoa seurakuntien lahjoittamista kolehdeista, talousarvioavustuksista jne. Seurakuntapalveluissa sivulla kolehdit ja srk-avustukset.

Voit tehdä lahjoituksen myös lähettämällä viestin 10E TUKI numeroon 16588.

Keräyslupa

10 euron lahjoituksellasi

hätään joutunut saa yhden

• lämpimän aterian, suihkun ja pyykinpesun

ulkomailla asuva lapsi pääsee kerran

• pyhäkouluun.

20 euron lahjoituksellasi

rekkamies tai merenkulkija saa yhden

• keskusteluhetken

Taloutemme perustuu yksityisten ihmisten ja yhteisöjen tukeen ja lahjoituksiin. Siksi tukesi on tärkeää. Avullasi voimme olla rohkaisemassa, tukemassa ja auttamassa niitä, jotka apua tarvitsevat. Kaavion Merimieskirkon tulojakaumasta näet täältä.