Testamentti osana elämää

Suomen Merimieskirkko on mukana kansalaisjärjestöjen vastuullisessa Hyvä Testamentti -kampanjassa.

Testamentit ovat olleet ja ovat edelleen Merimieskirkon  talouden tukipylväitä, mutta ennen kaikkea ne ovat osoitus työmme arvostuksesta. Testamentit ovat kantaneet Merimieskirkkoa yli yhteiskuntamme kriisiaikojen.

Lue LEHDISTÖTIEDOTE Hyvä testementti -kampanjasta

Elämän purjehduksen päättyessä testamenttilahjoitus on arvokas tapa edistää hyvien asioiden toteutumista. Koko Merimieskirkon historian ajan työmme ystävät ovat testamentein auttaneet meitä toimimaan merenkulkijoiden ja kotimaasta kauaksi lähteneiden parhaaksi. Näistä lahjoituksista olemme syvästi kiitollisia.

Merimieskirkkotyön historiassa ja nykypäivässä testamentit ovat olleet ja ovat edelleen taloutemme tärkeitä tukipylväitä, mutta ennen kaikkea testamenttilahja on osoitus työmme arvostuksesta. Testamentit ovat kantaneet Merimieskirkkoa yli yhteiskuntamme kriisiaikojen.

Saamamme testamentit ovat esimerkiksi mahdollistaneet Lontoon kirkon tontin oston, Rotterdamin merimieskirkon remontin ja lukuisia toiminnan kannalta välttämättömiä hankintoja sekä korjaus- ja parannustöitä.

Testamenttien avulla on jatkuvasti voitu auttaa monia vaikeuksiin joutuneita, tuettu työmme kehittämistä ja pystytty lisäämään työntekijäresursseja.

Kaikissa testamentteihin liittyvissä asioissa Sinua palvelee talousjohtaja Kirsi Wallén, **@**