Kirkkoviini

Suomen Merimieskirkko ry tarjoaa Kirkkoviini-Kyrkvin -etiketillä varustettua korkeatasoista pullotettua Malaga-viiniä Suomen seurakunnille ehtoolliskäyttöön. Kirkkoviini on tuotettu eettisten periaatteiden mukaisesti.

HUOM! Ehtoollisviinien varmistamiseksi lomakuukauden (heinäkuu) ajaksi, teettehän tilauksen juhannukseen mennessä.

På svenska

Toivomme voivamme palvella Teitä seurakuntanne ehtoollisjärjestelyissä ja tarjoamme Suomen seurakunnille Kirkkoviini-Kyrkvin -etiketillä varustettua korkeatasoista pullotettua Malaga-viiniä ehtoolliskäyttöön. Merimieskirkon Kirkkoviini on espanjalaista, tyypiltään Malaga Cruz -viiniä, joka on makeaa ja syvän kullanruskean väristä.

Viini on tuotettu Andalusian provinssissa Malagan kaupungin alueella, jossa on 12 000 hehtaaria viiniviljelmiä. Tiivistetty rypälemehu tehdään kuivaamalla rypäleet auringossa tai keittämällä puristettu mehu.

Kirkkoviinin alkoholipitoisuus on 15 %, tilavuusprosentti 15 % ja sokeripitoisuus 190 g/l. Pullon tilavuus 75 cl. Viiniä voi laimentaa korkeintaan 50 %, mutta laimennettu viini ei säily pitkään.

Huom! Viinit on pakattu 6 pullon laatikkoon. Tilaukset tehdään täysinä laatikoina.

Kirkkoviinin tuo maahan, varastoi ja toimittaa Merimieskirkon ammattitaitoinen yhteistyökumppani: Uniq drinks Finland (ent. Heino Juomat Oy), Orionintie 18–20, 02200 Espoo.

Voitte tehdä tilauksen tulostamalla alla olevan tilauslomakkeen (pdf) ja toimittamalla sen Suomen Merimieskirkolle joko postilla osoitteeseen: Suomen Merimieskirkko ry, Albertinkatu 2 B, 00150 HELSINKI tai tilauslomake skannattuna liitetiedostona sähköpostilla: **@**

Huom! Tilauksen tulee olla seurakunnan kirkkoherran allekirjoittama ja leimalla varustettu. Ehtoollisviinien varmistamiseksi lomakuukauden (heinäkuu) ajaksi, teettehän tilauksen juhannukseen mennessä. Tilauksia ei käsitellä heinäkuussa.

Kirkkoviinin hinta:

• 1 laatikon tilaukset (6 ploa) 4,99 euroa / plo (alv 0%).
  • 20 laatikon tilaukset (120 ploa) 4,85 euroa / plo (alv 0 %).
  • 40 laatikon tilaukset (240 ploa) 4,67 euroa / plo (alv 0 %).

Hintaan lisätään + alv. 24 %.

Lisäksi seurakuntien on mahdollista hankkia alkoholitonta Bonne Nouvelle Merlot -punaviiniä samalta toimittajalta hintaan 4,24 € /plo (alv. 0 %). Hintaan lisätään + alv. 14 %.

Tuotteiden kuljetusveloitus on jokaiselta alkavalta 10 laatikon erältä 20,50 euroa (alv 0 %). Toimitusaika noin 1 viikko.

Palvelemme Teitä mielellämme kaikissa kirkkoviiniin liittyvissä asioissa.

Puh. 050 322 2915 (keskus)
sähköposti: **@**

Tilaus tehdään lataamalla ja tulostamalla ao. lomake sen jälkeen toimittamalla se täytettynä Merimieskirkolle.

pdf liite

Kirkkoviinin tilauslomake (pdf)

pdf liite

Sertifikaatti Kirkkoviinin eettisyydestä (pdf)