Liity jäseneksi

Liittymällä Merimieskirkon jäseneksi mahdollistat osaltasi työmme jatkumisen ja saat itsellesi hyvää mieltä ja hyviä jäsenetuja. Henkilöjäsenmaksu on vuodessa vain 5o euroa.

Merimieskirkon jäsenenä olet mukana tekemässä hyvää. Jäsenmaksu on vain 4,17 euroa kuukaudessa (50 euroa / kalenterivuosi), ja saat sillä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Merimieskirkko-lehden ja paljon muita jäsenetuja.

Samassa perheessä asuvat muut henkilöt voivat liittyä Merimieskirkon perhejäseneksi, kun perheessä on yksi varsinainen Merimieskirkon henkilöjäsen. Tällöin perhejäsenen jäsenmaksu kalenterivuodelta on vain 20 euroa.

Jäseneksi liittyminen käy helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen. Kun olet lähettänyt lomakkeen, näet tulostettavan yhteenvedon jäsenhakemuksestasi tällä sivulla.

Voit myös tulostaa lomakkeen ja lähettää sen postitse: Suomen Merimieskirkko ry, Heidy Egger, Albertinkatu 2, 00150 HELSINKI.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Liityn Suomen Merimieskirkon jäseneksi
Sähköpostiosoite
Mikäli sinulla ei ole säköpostiosoitetta, voit tulostaa tämän lomakkeen ja lähettää sen postitse Merimieskirkolle.
Etunimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Matkapuhelinnumero
Syntymäaika
PPKKVVVV
Sukupuoli

Tiedotus- ja markkinointilupa
Uutiskirje
Uutiskirjeellä tarkoitetaan esim. Merimieskirkon toiminnasta, tapahtumista ja palvelusta tiedottamista.

Suoramarkkinointi
Mikäli vastaat KYLLÄ, muista kirjoittaa matkapuhelimesi numero sille varattuun kenttään.
Markkinointipostilla tarkoitetaan esim. tarjouksia Merimieskirkon tuotteista ja palveluista.