Avoimet työpaikat

Kuva: Riitta Tunturi.

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat on kerrottu tällä sivulla. Niistä ilmoitetaan yleensä myös TE-toimiston sivuilla.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei haettavissa olevia avoimia työpaikkoja.

Harjoittelijaksi ja vapaaehtoiseksi

Voit lähettää hakemuksesi Merimieskirkon vapaaehtoistyöhön täältä. Lisätietoa vapaaehtoistyöstämme voit lukea täältä.

Ulkomaan merimieskirkoilla palvelee useita harjoittelijoita ja vapaaehtoisia assistentteja. Assistentti toimii joko emäntien apuna keittiössä ja asiakaspalvelussa tai huolehtii laivakäynneistä ja merimieskirkkokiinteistöstä.

Vapaaehtoiselta assistentilta toivomme sitoutumista työhön vuodeksi, rohkeutta kohdata ihmisiä, ennakkoluulottomuutta astua uuteen elämänvaiheeseen, hyvää yhteistyökykyä, innokasta itsensä likoon panemista, ajokorttia ja uskallusta ajaa suurkaupungin vilinässä sekä kykyä tulla toimeen suomen- ja englannin kielellä. Maksamme matkat, ruokarahan ja asunnon.