Työharjoittelu

Työharjoittelu merimieskirkolla on ainutlaatuinen kokemus.

Merimieskirkko tarjoaa mielenkiintoisen harjoittelupaikan sosiaali- ja talousalan opiskelijoille.

Etusija Merimieskirkon harjoittelupaikkojen jaossa on yhteistyösopimuksen mukaisesti Diakonia-Ammattikorkeakoulun opiskelijoilla.

Harjoittelu kotimaassa

Kotimaan toimipisteemme sopivat parhaiten kansainväliseen harjoitteluun, sillä näissä asiakkaina ovat pääsääntöisesti ulkomaalaiset merenkulkijat. Viime vuosina kävijöitä on ollut keskimäärin viidestäkymmenestä eri maasta. Harjoittelupaikkoina kotimaassa ovat Haminan, Turun, Rauman, Raahen, Oulun, Kemin ja Kokkolan kansainväliset merimieskirkot. Työkielenä on lähinnä englanti, mutta kaikki muutkin kielet ovat suurena apuna. Harjoittelijan tehtävänä on osallistua merimieskirkon laivakäyntityöhön ja asiakaspalveluun. Ajokortti on välttämätön. Harjoittelusopimus tehdään vähintään kuukaudeksi. Asunnon järjestäminen on lähinnä opiskelijan/oppilaitoksen vastuulla.
Lisätietoja antaa osastopäällikkö Jaakko Laasio, puh. 0400-156 660, **@**.

Lähetä hakemus merimieskirkon harjoittelijan tehtäviin tästä linkistä.

Harjoittelu ulkomailla

Harjoittelupaikkoina ovat: Antwerpen, Bryssel, Rotterdam, Lontoo ja Hampuri. Asiakkaat ovat suurelta osin etäsuomalaisia. Tehtävät jakautuvat talousalan tai laivakäyntityön harjoitteluun. Talouspuolella tehtävänä on toimia emännän apuna asiakaspalvelussa, ruoanlaitossa, kattauksissa, juhlien järjestelyissä ja majoituspalveluissa. Laivakäyntityön harjoittelija osallistuu merenkulkijatyön lisäksi kiinteistön hoitoon ja erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Edellytämme harjoittelijoilta ajokorttia ja riittävää englannin kielen taitoa. Sopimus tehdään kolmeksi kuukaudeksi. Majoituksen pyrimme tarjoamaan Merimieskirkolta.

Lisätietoja harjoittelusta ulkomailla antaa kunkin paikallisen kirkon johtaja erikseen.

Lähetä hakemus merimieskirkon harjoittelijan tehtäviin tästä linkistä.