Lehdistökuvat

Tämän sivun kuvat on tarkoitettu median käyttöön. Kuvia voi julkaista vapaasti asiaan liittyvissä yhteyksissä kuvaajatiedot mainiten. Muusta käytöstä on sovittava erikseen.

Kuvia on myös lehdistötiedotteiden yhteydessä.

Jos teillä on kysyttävää Suomen Merimieskirkon lehdistökuvista, niin voitte otta yhteyttä viestintäpäällikkö Marko Toljamoon, **@**, p. 050-521 9821.

Suomen Merimieskirkon logo, TIF. Värikoodi on Pantone 279.

Lyypekin merimieskirkko eli Suomi-koti.

Lyypekin merimieskirkko.

Lyypekin merimieskirkon eli Suomi-kodin sisäänkäynti.

Brysselin merimieskirkon kahvila.

Brysselin merimieskirkko.

Benelux-maiden merimieskirkon johtaja, pastori Katri Oldendorff. Kuva: SMK/Marko Toljamo,

Benelux-maiden merimieskirkon johtava sosiaalikuraattori Piia Lännenpää-de la Cruz. Kuva: SMK/Marko Toljamo.

Esko Vepsän kirja "Pärskeitä. Kohtaamisia maailmalla" julkaistiin 12.12.2012. Kuva: SMK/Marko Toljamo

Merimieskirkon villasukat ovat jalkoja ja mieltä lämmittävä lahja. TIF. Kuva: SMK/Marko Toljamo.

Merimieskirkon villasukat ovat jalkoja ja mieltä lämmittävä lahja. TIF. Kuva: SMK/Marko Toljamo.

Merenkulun turvallisuuspalkinto Sea Sunday, Emil Cedercreutzin tekemä pronssiin valettu veistos Ruorimies.

Sea Sundayn, Merisunnuntain logo, TIF.