Helsinki Vuosaari

s.posti: **@**

Henkilökunta:
Merimiespastori: Sirpa Tolppanen
Gsm +358 40 5476 936 (parhaiten tavoitettavissa ma ja pe klo 12-18, ti-to klo 14-21)

Henkilökohtainen sähköpostiosoite:
etunimi.sukunimi@merimieskirkko.fi

Tapahtumakalenteri Kuvagalleria
Reaaliaikaista kuvaa Vuosaaren satamasta Panoraamavideo Vuosaaren satamasta Kartta Vuosaaren satama-alueesta
Merimiespalvelutoimiston Mepan sivut   Vuosaari.fi / Vuosaari-seuran sivut

Avoinna:

tiistai-torstai klo 16-21 (ma, pe-su suljettu).

Tue Vuosaaren merimieskirkon toimintaa. Valitse sinulle sopiva summa 5, 10 tai 20 euroa ja lähetä tekstiviesti: 5E VUOSAARI tai 10E VUOSAARI tai 20E VUOSAARI numeroon 16588. Kiitos!

Sijainti:

Vuosaaren merimieskirkko sijaitsee suljetun satama alueen ulkopuolella Gate Housen ja Hansaterminaalin välittömässä läheisyydessä (katso kartta sivun alalaidassa). Perille pääsee helposti Vuosaaren kauppakeskuksen ja metron luota bussilla 90. Poistuminen bussista Hansaterminaalin pysäkillä. Henkilöauton voi pysäköidä Hansaterminaalin pysäköintitaloon. Myös merimieskirkon pihalla on tilaa muutamalle autolle. Rekka-autoille lähistöllä on useampi pysäköintialue.

Tarjolla:

Tässä merimieskeskuksessa toimivat yhdessä Suomen Merimieskirkko ja Merimiespalvelutoimisto. Yleisötiloihin kuuluvat sali, terassi, sauna(x, pyykkitupa ja aulatilat, jonka yhteydessä on kirjasto, kanttiini, Internet-kahvila, puhelinpalvelut, TV, myymälä, pingis, biljardi sekä informaatiota paikkakunnan mahdollisuuksista. Järjestämme luonnollisesti myös kirkolliset tilaisuudet, kuten hartaudet, kasteet, häät ja hautajaiset. Vuokraamme tilojamme käyttöönne.

x) Sauna on lämmin tiistaista torstaihin klo 17.00 - 21.00.

Rakennus:

Vuosaaren merimieskeskuksen suunnittelusta vastasi ARK-house arkkitehdit Oy pääsunnittelijana arkkitehti ja professori Pentti Kareoja. Tila avattiin 19.1.2009 ja vihittiin käyttöön ekumeenisessa jumalanpalveluksessa 27.1.2009. Noin 1,75 miljoonaa euroa maksanutta hanketta rahoittivat Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Helsingin seurakuntayhtymä, The ITF Seafarers' Trust, Merimiespalvelutoimisto sekä Espoon ja Vantaan seurakuntayhtymät.