Kemi-Tornio

email: **@**

Henkilökunta:
Satamakuraattori: Heli Tuokkola, 0400 227 250

Tue Kemi-Tornion merimieskirkon toimintaa. Valitse sinulle sopiva summa 5, 10 tai 20 euroa ja lähetä tekstiviesti: 5E KEMI tai 10E KEMI tai 20E KEMI numeroon 16588. Kiitos!

Sijainti:
Merimieskirkko sijaitsee Ajoksessa aivan sataman keskellä laiturien äärellä (katso kartta alla).

Avoinna:
maanantai-perjantai, klo 18-22
lauantaisin tarvittaessa

Tarjolla:
Puhelinpalvelut, kahvio ja kanttiini, lehtilukusali, kirjasto, satelliitti-TV, keskusteluja, kuljetuspalveluja ja retkitoimintaa, laivakäynnit ja tiedotusta pohjoisen Suomen mahdollisuuksista.

Kemi-Tornion merimieskirkko 75 vuotta

Kemi-Tornion Merimieskirkko juhli 75-vuotistaivaltaan sunnuntaina 14.9.2014. Juhlamessu toimitettiin Kemin kirkossa (Kirkkopuistokatu 11) klo 10.00, jossa saarnasi Suomen Merimieksirkon merenkulkijatyön johtaja, pastori Jaakko Laasio ja liturgina toimi kirkkoherra Markku Korpela. Jumalanpalveluksen yhteydessä siunattiin tehtäviinsä Kemi-Tornion merimieskirkon työntekijä Heli Tuokkola sekä vapaaehtoiset. Jumalanpalvelus radioitiin Radio Dein 100,5 MHz kautta. Jumalanpalveluksen jälkeen vuorossa olivat kirkkokahvit ja päiväjuhla seurakunnan juhlahuoneisto Salissa. Juhlapuheen piti pääsihteeri Sakari Lehmuskallio. Juhlassa jaettiin myös Merimieskirkon ansiomerkkejä vapaaehtoisille.
Lue pääsihteerin juhlapuhe ja katso ansiomerkkien saajat tästä linkistä.