Turku

Turku

Suikkilantie 2, 20210 Turku
s.posti: **@**

HUOM! Turun merimieskirkko on kiini 3.8.-4.9.2016.

Henkilökunta:
Satamakuraattori: Arja Suvanto, 0400 224 248
Vapaaehtoinen merimiespastori: Mikko Laurén, 02 238 38 76

Valokuvagalleria Turun merimieskirkolta.
Lue täätä Turun merimieskirkon historiasta.

Tue Turun merimieskirkon toimintaa. Valitse sinulle sopiva summa 5, 10 tai 20 euroa ja lähetä tekstiviesti: 5E TURKU tai 10E TURKU tai 20E TURKU numeroon 16588. Kiitos!

Sijainti:
Suikkilantie 2. Rekkaparkin ja pallokentän välissä vastapäätä Teboil-huoltoasemaa.

Turun merimieskirkko on kiini 3.8.-4.9.2016. Sen jälkeen avoinna:
- maanantai-perjantai, klo 16-21
- lauantaisin suljettu
- sunnuntai, klo 16-20

Tarjolla:
Kaikille avoin kahvila aukioloaikojen puitteissa. Purtavaksi pullaa ja pikkusuolaista, teemme tilauksesta ryhmille myös aterian. Kaikki leivotaan ja laitetaan itse! Sauna, pyykinpesumahdollisuus, myymälä, lehtiä, kirjasto, biljardi, Turku-infoa. Meillä voi myös pitää juhlia ja kokouksia yms. Järjestämme kuljetuspalvelut ja retket sopimuksen mukaan. Oma laituri Raisiojoen varressa. Lenkkipolku ja pallokenttä vieressä. Tervetuloa tutustumaan ja viettämään aikaa kirkolle!

Huom! Ylin kerros vuokrattavissa kokouksia, erilaisia juhlia ym. tapahtumia varten. Vuokratilassa myös sauna.

Turun Merimieskirkko Suikkilantiellä 10-vuotta! Tervetuloa kaikki!

Yhteistyötä Turun merimieskirkko tekee muun muassa lähiseurakuntien, etenkin Mikaelin seurakunnan, sekä Turun ja Naantalin sataman kanssa.

pdf liite

Lataa tästä Turun merimieskirkon esite.