Rippileiri Kreikassa, Nea Makrissa 2017

Riparin majoitus sijoittuu Nea Makrin rantakaupunkiin.

Ilmoittautuminen Merimieskirkon riparille Kreikkaan heinäkuussa 2017 on käynnissä.

Huom! Ennakkotiedoista poiketen leirin ajankohta on 8.-15.7.2017.

Lähde mukaan riparille Paavalin jalanjäljissä Kreikkaan, pieneen rantakaupunkiin lähelle Ateenaa ja Akropolia! Tutustumme kreikkalaiseen elämäntapaan, kulttuuriin ja historiaan rippikoulua käyden... Riparin opetuksessa hyödynnetään useita vierailukohteitamme. Lounastamme aidoissa kreikkalaisissa tavernoissa nauttien Välimeren keittiön antimista. Päiviä rytmittävät innostavat opetustuokiot, rennon hauskat yhteiset illanvietot, vauhdikas musiikki ja rauhoittavat hartaudet.

Ajankohta: leiri 8-15.7.2017 + konfirmaatio Helsingissä 16.7.2017 (paikka varmistuu myöhemmin).

Leirin ohjaajina toimivat:

• Merimiespappi  Pauliina Tuomanen Rotterdamista. Pauliina vastaa leirin opetuksesta ja matkustaa nuorten kanssa Helsinki-Vantaalta ja takaisin (**@** /+31683790940)
  • Sosiaalikuraattori Mari Hilonen Ateenasta. Mari tuntee ympäristön, kulttuurin ja kreikan kielen sujuvasti. Tämä ohjaaja on entinen matkaopas ja kuljettaa ripariyhmää useissa mielenkiintoisissa vierailukohteissa (**@** /+30 6977 715 228).
  • Lisäksi leirillämme vierailee paikallisia asiantuntijoita.

Majoittuminen: hotelli THOMAS BEACH

Tule seuraamaan terveisiä ja tunnelmia tämän vuoden ripariltamme Facebookissa .

Ilmoittaudu mukaan
TÄLLÄ LOMAKKEELLA
30.9.2016 mennessä!

Ilmoittautuminen vahvistetaan 300 euron etumaksulla viiden päivän sisällä ilmoittautumisesta. Maksut tilille: (IBAN) FI35 2058 1800 0060 12, (BIC) NDEAFIHH. Viestikenttään tieto: “Ateenan merimieskirkon rippileiri”.

Hinta yhteensä 990 € (sis. etumaksu 300 € ja loppumaksu 690 €, joka maksetaan 2.5.2017 mennessä).

Hinnat sis. lennot HKI–Ateena–HKI, lentokenttäkuljetukset, majoituksen 3–4 h hotellihuoneessa, täysihoidon, opetuksen, opastuksen, muut ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut.

Peruutusturva:

• Jos peruutus tapahtuu aikaisemmin kuin 30 päivää ennen leirin alkua, pidätetään 30 % peruutusmaksu.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 päivää ennen leirin alkua, pidätetään 100 % peruutusmaksu.

Leiri toteutuu, jos osanottajia on vähintään 20. Otamme leirille 25  rippikoulunuorta + isoset. Etumaksu palautetaan, mikäli leiri ei toteudu.

pdf liite

Heinäkuun riparin päiväkohtainen ohjelma PDF-tiedostona